Marie Stærke

Jeg vil give borgerne i Køge Kommune en bedre hverdag. En god hverdag er at vide, at alle gør deres bedste. At du trygt kan sende din børn i institution og skole, fordi der står motiverede mennesker parat til at tage imod dem. En god hverdag er at vide, at dine forældre eller bedsteforældre er omgivet af personale, der respekterer dem og tager deres behov alvorligt. Og en god hverdag er at vide, at der er hjælp og støtte at hente for familier, der bliver ramt af uheld, sygdom eller på anden måde får brug for en hånd til at komme på benene igen.

En hverdag, der fungerer for dig, der bor alene. Dig, der arbejder langt væk. Dig, der kæmper for at hænge på. Alle jer, der skal holde styr på hverdagen med job, partner, lidt for meget sidebenene – og alle jer med børn, der hver dag skal hentes og bringes, klædes på og leges med. Alle os med en hverdag, som vi elsker – men som vi godt kunne tænke os blev bare lidt mindre udfordrende, hvis det kunne lade sig gøre.

Mit mål er ikke at levere en lille smule bedre service til alle, men meget bedre service til dem, der for alvor behøver det. Det er tid til en bedre hverdag.

TID TIL GOD MAD
Vores ældre fortjener friske råvarer og et lokalt producerede måltider med duft og smag

GOD TID TIL BØRNENE
Vore børns trivsel er vejen til en bedre fremtid for alle. Det kræver flere hænder

TID TIL BEDRE SKOLER
Skolegang kræver gode rammer. Vores skoler skal sættes i stand, så de fungerer optimalt

MERE ÅBEN SKOLE
Større samarbejde mellem erhvervsliv og skole skaber en bedre fremtid for Køge

TID TIL FLERE TRÆER
Flere grønne områder og mere skov skal give plads til leg, motion og glæde over naturen

TID TIL BEDRE TRANSPORT
Flere busser i Køge skal få job, fritid og skolegang til at hænge bedre sammen