Anders Dyrby Dahl

Jeg hedder Anders Dyrby Dahl og er 40 år. Jeg er født og opvokset i Køge, og bor her sammen med min familie på Samsøvej.

Jeg er uddannet gartner og ansat hos ETK, hvor min primær arbejdsopgave er at holde midt byen ren samt ansvar for blomsterkummerne og træer rund i kommunen.

Jeg har været politisk aktiv og medlem i socialdemokratiet Nørre Køge i mange år og sidder nu i byrådet og medlem i Ælder – og Sundhedsudvalget.

Nogle af de politiske ting jeg brænder for, er børn og ældre. Derfor vil jeg bidraget til at Køge Kommune bliver og er forsat et godt sted for både børnefamilier, senior og alle andre at bo.

Flere varme hænder og fokus på normeringer i institutionerne, samt bedre rammer af ansættelsesvilkårene.

Ungdommen er vores fremtid, de skal have mulighed for at uddanne sig og bidrage til det erhvervsliv Køge kommune har. Derfor vil jeg kæmpe for et positivt fokus og sætte en ære og prestige i at tage en erhvervsuddannelse.

Seniorer og ældre skal have en værdi alderdom i kommunen. De skal kunne nyde deres otium, efter et langt arbejdsliv, med deres familie og venner. Sætte fokus og bekæmpe ensomheden på ældreområdet.