Henrik Hartmann Nielsen

Henrik Hartmann Nielsen. Jeg er 48 år. Jeg bor i Herfølge, jeg er gift og har 2 børn.

Til daglig er jeg ejendomsfunktionær i Ishøj. Jeg har stammet hele mit liv, og min stammen har fyldt rigtig meget i min hverdag. Det at ringe kunne jeg ikke, så jeg var meget afhængig af min hustru og andre hvis der skulle ringes rundt.
Hvis jeg var i større forsamlinger, så svarede jeg for det meste kun med ja eller nej. Det var kun med mine nærmeste at jeg snakkede.

Men Maj måned 2019 der ændrede mit liv sig. Jeg kom på mit første McGuire talekursus. Jeg har været på 3 McGuire kurser indtil videre. Jeg ved hvordan det er at have en lidelse man ikke kan se, og jeg ser mig selv som en god repræsentant for de borgere, som ikke selv tør eller kan ytre sig . Alle har ret til den hjælp de har brug for, og alle har ret til at blive hørt!

Jeg vil rigtig gerne hjælpe andre personer der står i samme situation, som jeg selv stod i før McGuire. Jeg syntes der mangler fokus på stammen, så jeg vil arbejde for at skabe et frivilligt netværk lidt ligesom vi har i McGuire, hvor man altid kan ringe til en anden der stammer hvis man har en dårlig periode. Jeg vil endvidere arbejde for at oprette en stammecafe. Hvor at personer der stammer kan komme, og vi kan snakke og dele ud af vores erfaringer.

Endvidere er jeg aktiv i foreningslivet. Jeg er engageret i mine børns sport, og jeg dyrker selv Taekwon-Do og løber lidt ved siden af.

Se min videopræsentation her!