Jeppe Svarre Andersen

Mit navn er Jeppe Svarre Andersen. Jeg er 24 år, og bor sammen med min kæreste på Nørre Boulevard i Køge. Til dagligt studerer jeg Politik og Forvaltning på Roskilde Universitet, og arbejder som studentermedhjælper ved Zealand – Sjællands Erhvervs Akademi.

Mine 3 politiske fokuspunkter for udviklingen af Køge er følgende:
• Styrkelse af uddannelsesmiljøet med fokus på Campus
• Forbedret samspil mellem borgere/virksomheder og kommunen.
• Fokus på tiltrækning af uddannet pædagoger til daginstitutionerne

Vi skal skabe et attraktivt uddannelsesmiljø på Campus, hvor de studerende også opholder sig i fritiden. Samtidig skal der skabes en forbindelse mellem ungdomsuddannelser og videregående uddannelser på Campus.

Et forbedret samspil mellem borgere/virksomheder og kommunen kan være med til at skabe løsninger, der på sigt er til stor gavn for kommunen. Specialudvalg hvor borgere og virksomheder sidder med i idéfasen, kan være med til at løse indviklet problemer, samt skabe nye innovative ideer og løsninger for kommunen.

Med det nye budget bliver det muligt at få flere ressourcer i daginstitutionerne, og her mener jeg, at det er centralt, at vi fokuserer på at tiltrække uddannet pædagoger, som kan være med til at højne det pædagogiske niveau i daginstitutionerne. Dette er for mig vigtigere end antallet.