Jonas Bjørn Whitehorn

Jeg fik svensk SU, da jeg gik på universitetet. Den er ikke særligt stor. Så jeg klippede hæk og slog græs i mange somre som arbejdsmand i en fsb-afdeling i Valby. Jeg tror det er vigtigt at have et arbejde og et ordentligt sted at bo.
I dag arbejder jeg for bedre forhold for lejere i almene boliger. Jeg sørger for at medierne lytter til almindelige mennesker, og jeg løfter almindelige menneskers interesser op på et politisk niveau, både til byråd og ministre.

Jeg elsker både naturen og asfalten. Jeg elsker fjeldene i nord, og nyder de sjællandske skove og deres vandrestier. Da jeg var lille, havde min far en DKW-motorcykel. Den var på 250 kubik, tysk og smuk. Det slog gnister i mig, og siden har jeg kørt Europa tynd og mødt nye mennesker overalt.
Jeg elsker naturen. Når jeg kører over øresundsbroen lægger jeg mærke til de blomstrende insektrige vejkanter. Jeg bor ved åsen, og nyder træerne, tågen og dyrene. Jeg håber, vi kan passe bedre på dem. Klimaforandringerne bekymrer mig. Hvordan imødegår vi dem, og hvordan påvirker det vores svageste.
Det er vigtigt for mig, at vi passer på hinanden.
Jeg vil arbejde for bedre og billigere boliger, og for en grøn omstilling med et socialt fortegn.

FAKTA:
Jonas Bjørn Whitehorn
46 år, Presse- og politisk konsulent, Boligselskabet Sjælland Gift, 2 børn på 10 og 14 år
Bor i Skyttehuset fra 1779 på starten af Salbyvej.
www.linkedin.com/in/whitehorn/
www.facebook.com/jonasbjornwhitehorn/

Se min videopræsentation her!