Kristina Stange

Jeg hedder Kristina Stange. Jeg er 40 år, uddannet sygeplejerske og bor i Regnemark med min familie på fire.

For mig har det at hjælpe det enkelte menneske og at styrke fællesskabet mellem os altid været det vigtigste.

Derfor har jeg siden 2017 siddet i Dansk Sygepleje Råd og derfor stiller jeg op til kommunalvalget, da jeg vil være med til at skabe et fællesskab, der tager hånd om den enkelte.

For mig er det vigtigt, at Køge kommune er en god kommune for børn og unge at vokse op i, og at vore ældre får den bedst mulig pleje. Derfor skal vi arbejde for gode daginstitutioner, gode skole og god ældrepleje for alle borgere i hele kommunen.

I Køge Kommune bliver vi nødt til at have gode normeringer, nærhed, omsorg og uddannet personale på børne-/ungeområdet og på ældreområdet. Vi bliver nødt til at have gode rehabiliteringsmuligheder.

Vi bliver nødt til at have en god, nem og tilgængelig borgerservice med god service for udsatte og ældre borgere. Jeg står for et stærkt fællesskab, der tager hånd om den enkelte. Et fællesskab hvor bedre velfærd vinder over social ulighed.

Se min videopræsentation her!