Osama Aref Mohamad

Mit navn er Osama Aref Mohamad, jeg kom til Danmark i 1989.

Jeg er oprindelig palæstinenser født i 1964 i Libanon og opvokset i Damaskus Midt i den arabisk/ Israelisk konflikt derfor og som mange andre palæstinesiske unge blev jeg et medlem i PLO. Efter mange åres krig og kamp og vold fandt jeg ud af at vold avler kun vold og at krig avler kun krig hvorfor jeg bestemte mig en dag at se på verden fra en hel anden vinkel.

Jeg var nemlig overbevist om da jeg kom til landet at man kan sagtens løse verdensproblemer med dialog og kun dialog jeg er beundret af den demokratisk system som genererer tryghed og trivsel i landet og det forstærkede min tro om dialog, det er netop det jeg arbejder på at videreføre til vores unge gennem mit arbejde som boligsocial medarbejder i helhedsplan/ Køge om at vold og knytnæve og kniv kommer aldrig til at erstatte de demokratiske kanaler og dialog Jeg er en del af flertal i byrådet og medlem af kultur og idrætsudvalg i kommunen.

Jeg er glade for og stolt af at jeg er med til at tage beslutninger omkring udvikling indenfor kultur og idræts område. Desuden jeg er en politisk repræsentant for Socialdemokratiet i integrationsråd og ungdomsskole bestyrelse.

Jeg stiller op til kommunalvalg 2021 fordi jeg tror på at jeg kan skabe en forskel og udvikling blandt de unge i kommunen via den demokratiske løsning.

Osama Aref Mohamad • Boligsocial medarbejder • Helhedsplan • Køge Tel 30500634oam@bosj.dk