Pernille Sylvest

Jeg er opvokset i Ejby og valgte at flytte tilbage, da vi skulle vælge et trygt sted for vores børn at vokse op.
I dag bor jeg sammen med Nikolaj i Køge by med to hjemmeboende teenagere. Civilt er jeg ansat i Gain & Co, der uvildigt rådgiver om mennesker og robotter.

Jeg stillede op første gang i 2013 og var første suppleant. Siden 2018 har mit fokus som formand for Børneudvalget været at sikre den tidlige, hurtige og rigtige indsats for vores børn og unge.
Samtidig har jeg arbejdet for at sikre en høj kvalitet i vores dagtilbud. Normeringerne øges gradvist, så alle børn kan få den nødvendige opmærksomhed og læring, så de kan udvikle sig til livsduelige mennesker.

Derudover har jeg haft fokus på at øge kvaliteten i sagsbehandlingen på familieområdet. Et område, der var under skarp kritik ved sidste valg. I samarbejde med Ankestyrelsen og Socialstyrelsen er området blevet forbedret. Denne udvikling skal fastholdes og udvikles.
Selvom vi er nået langt, så er vi langt fra færdige. Derfor håber jeg, at få mulighed for at fortsætte det gode samarbejde på tværs af partier og i samarbejde med alle vores dygtige og engagerede medlemmer i Socialdemokratiet.

Se min videopræsentation her!

Med venlig hilsen Pernille Sylvest • Mobil: 60703703