Sabah Mustafa

Sabah er født og opvokset i byen Mosul i det nordlige Irak. Begge hans forældre var kurder. i 1982 og som 17-årig deltog han i politiske aktiviteter for demokratiet imod diktator regimet i Irak. i 1989 blev han uddannet som geoteknisk ingeniør på Mosul universitetet-Irak.

I 1992 endte han som flytning i Danmark og i de første 3 år lærte han dansk og tog to højskoleophold i midt og nord Jylland. Han fik sit første job i 1995 i et ingeniør rådgivnings firma i Lyngby og i 2000 startede han på kandidatuddannelsen på København Universitet.

Sabah står for frihed, tolerance, lighed og de demokratiske værdier. Derfor valgte han at melde sig ind i partiet Social Demokratiet og stiller op som kandidat for det kommunale valg 2021. Han har erfaring indenfor innovation, natur, energi og integration. Han tror på, at det er muligt at producere el fra havvindmøller til hele Køge kommunes beboere og han vil arbejde for grøn energi og natur. Finansieringen af grønneprojekter skal komme fra det overskud af den producerede el fra vindmøllerne.

LEGITIMATIONSOPLYSNINGER
Adresse: Fyrvej 18, 4600 KØGE
Erhverv: Selvstændige erhvervsdrivende, Ejer af WEIT, Ingeniør Rådgivende Firma, pt.
Uddannelse: B.Sc, Cand. Scient geologi og geoteknik, København Universitet 2005
Andre erhverver: Tolk, Dansk-Kurdisk-Arabisk
Tel: 71 64 16 77
E-mail: sabahmust@hotmail.com