Selim Balikçi

Jeg hedder Selim Balikçi og er 30 år. Jeg bor på Fyrvej, med min kone og vores 2 døtre på 4 og 1 år.

Dagligt arbejder jeg på Ungecentrum som Økonomimedarbejder. Til december har jeg været ansat 9 år i Køge kommune. Jeg er født og opvokset i Køge, og elsker at møde mange kendte ansigter i hverdagen. Køge kommune er unik, både med vores dejlige by og med vores skønne landskab, derfor elsker jeg at være med til at gøre en forskel.

Åbenlyst interesserer jeg mig mest for børn og skole, og håber på at fortsætte med disse to udvalg også i næste periode.

Jeg sidder i byrådet og repræsenterer Socialdemokratiet i Børneudvalget og Skoleudvalget. Jeg har besluttet mig for at være kandidat til en byrådsperiode mere.
Denne periode har været en rigtig god personlig udvikling for mig og dermed kan jeg næste gang bidrage med meget erfaring og viden.

Mine beslutninger i udvalgene er gennemtænkt, da jeg går meget op i at det både skal være en personlig og en god socialdemokratisk beslutning. Jeg har altid været til at regne med og takker derfor min partiforening for tilliden og håber at I socialdemokrater også har tiltro til mig.

Se min præsentationsvideo her!