Vibeke Kjøng Østergaard

Vibeke Kjøng Østergaard. 47 Projektleder, Georg Jensen, tidligere lægesekretær, Køge Sygehus.

Bosat i Herfølge. Datter, Olivia, på 16 år.

Tidligere mangeårigt medlem af Hastrupskolens skolebestyrelse. Aktiv hos Natteravnene.

Grundlæggende synes jeg, at solidariteten er det vigtigste. Vi skal løfte i flok på tværs af sociale skel. Dette gør vi blandt andet i vores fælles institutioner, i foreninger og kulturinstitutioner.

Det er vigtigt for mig, at ingen børn og unge i vores kommune er ensomme eller udenfor fællesskabet. Gennem årene har jeg kendt mange unge og børn med ondt i livet, nogle helt tæt på. Jeg vil arbejde for, at vi i vores kommune knækker koden til en bedre psykisk trivsel hos de yngre generationer.

Derfor er jeg optaget af, at vi har Danmarks bedste folkeskoler, og at midlerne følger med. Vi skal tilbyde gode fritidsaktiviteter og -faciliteter for alle slags børn i kommunen.

Jeg ønsker samtidig en kommune, der bringer os frem som foregangskommune på klimaområdet. Vi skal ikke efterlades på perronen, når det kommer til at passe bedst på miljøet.

Sammen med et varieret og rigt kulturliv skal vi styrke fællesskabet i vores smukke kommune. Dette skal medvirke til, at vi er en kommune, der tiltrækker nye børnefamilier, og hvor unge har lyst til at blive efter endt uddannelse.

Se min videopræsentation her!