Yakup Pelit

Som mange er jer, kender mig, hedder jeg Yakup og jeg har mange ting på hjertet som jeg ofte deler med jer.

Jeg brænder for at vi har nogle gode boligområder hvor der er plads til alle samtidig et trygt sted at bo.

Jeg brænder for at alle er ligestillet uanset religion, hudfarve eller holdninger.

Jeg brænder for at Køge kommune udvikler sig endnu mere med flere muligheder til alle borger. Jeg brænder for at der skal laves flere aktiviteter til de unge så de kan motiveres til at være en del af vores foreningsliv. Det er vigtigt at vi for alle vores unge igennem skolen, hver gang vi efterlader en uden uddannelse, har vi svigtet.

Jeg er født og opvokset i Køge og som ung gymnasieelev var jeg medlem af DSU så Socialdemokrat, har jeg altid været. Til dagligt arbejder jeg på Jobcenter Køge, hvor jeg hjælper de svageste.

Jeg bor sammen med min kone i Frugthaverne med vores 2 dejlige døtre, hvor vi nyder at være en del af kommunen som er fuld af liv og stadigvæk er tæt på natur, hvor vi alle kan finde ro. Vær med til at sætte mig højt oppe på stemmesedlen!

Se min videopræsentation her!